Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
    На всичкото отгоре кожата в 159-ките е изкуствена и няма нищо общо с качествените кожени салони на високия клас. Иначе в офертата ми е калкулирана като екстра за около 3000 лв ....
    Сигурен ли си в това? Те изкуствените кожи са даже по здрави, но все пак ми е интересно.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Само да вметна, че има 159ки с алкантара!
      EX 156 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
        Само да вметна, че има 159ки с алкантара!
        Иво тва не е алкантара,а Алфа тех,както казах вече,пак е обърната кожа,но доста по-фина Алканатарата е доста по груба и седи малко като велур..........................
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Алкантарата не е кожа (нито лицева нито обърната), а микрофибърна материя. Най-новите ТИ-ки (като на Иво) ги има в комбинация алкантара и кожа и червен кант.

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение

На всичкото отгоре кожата в 159-ките е изкуствена и няма нищо общо с качествените кожени салони на високия клас.
            Това не е вярно !
            Понеже имах подозрения,че може да си предубеден към мен(жена съм,руса...),специално се обадих на приятел ,чието мнение едва ли ще оспориш
            Та,по темата :
            Всички части на седалките ,които са по лицевата част и облегалките са от естествена телешка кожа(с изключение на гръб и облицовки,които са от изкуствена )
            При вариант "pieno fiore"(включващ и облицовка на таблото с кожа) -всичко е от естествена кожа (понякога с екзотични кожи -като еленова например )
            Last edited by viki; d.m.y г., 19:22.
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
              Алкантарата не е кожа (нито лицева нито обърната), а микрофибърна материя. Най-новите ТИ-ки (като на Иво) ги има в комбинация алкантара и кожа и червен кант.
              Moже серия 3 наистина да има с алкантара,но аз не занех че не е кожа,като на всякъде така я водят..............
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Moже серия 3 наистина да има с алкантара,но аз не занех че не е кожа,като на всякъде така я водят..............
                акантарата е много готина материя, която не е кожа както пух каза - много приятно проветрива и удобна материя - през зимата като седнеш не е безкрайно студена, а лятото е по-поносима.. като цяло супер яка материя
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• ...готина е, стига да не е в Ланча Либра

Comment

• Питанка...алкантарата гори ли се с цигара?

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                      Това не е вярно !
                      Понеже имах подозрения,че може да си предубеден към мен(жена съм,руса...),специално се обадих на приятел ,чието мнение едва ли ще оспориш
                      Та,по темата :
                      Всички части на седалките ,които са по лицевата част и облегалките са от естествена телешка кожа(с изключение на гръб и облицовки,които са от изкуствена )
                      При вариант "pieno fiore"(включващ и облицовка на таблото с кожа) -всичко е от естествена кожа (понякога с екзотични кожи -като еленова например )
                      Ако кожата е такава като в 166, потвърждавам, че е много приятна и всички твърдения, че запарвала или изстудявала са с лек злобарски оттенък.
                      Подръжката се осъществява с тоалетно мляко за бебета.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

• 159 ti серия 3 се прделага с избор от два салона стандартната кожа на всички ТИки и нов салон с алкантара и кожа. Click image for larger version

Name:	P6041109.jpg
Views:	1
Size:	88.9 Килобайта
ID:	2320823
                        EX 156 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
                          159 ti серия 3 се прделага с избор от два салона стандартната кожа на всички ТИки и нов салон с алкантара и кожа. [ATTACH]102431[/ATTACH]
                          И,въпреки че кожата се смята за екстра и е с доплащане,този салон е сто пъти по-добър.Не съм сядал в такъв,но кожата наистина не е от най-добрите и трябва да се поддържа редовно за да изглежда, що годе добре.Поздравления за правилния избор!
                          Mercedes ML 63 AMG 07'
                          159 TI 2.4JTDm SW 09'
                          156 2.0 20V Turbo
                          VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
                            И,въпреки че кожата се смята за екстра и е с доплащане,този салон е сто пъти по-добър.Не съм сядал в такъв,но кожата наистина не е от най-добрите и трябва да се поддържа редовно за да изглежда, що годе добре.Поздравления за правилния избор!
                            e то неговия е най-скъпия вариант това не е плюш + кожа, а акантара + кожа
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                              e то неговия е най-скъпия вариант това не е плюш + кожа, а акантара + кожа
                              Знам много добре какво е Точно това имам предвид. Доколкото си спомням,когато гледах преди година конфигуратор и брошура за 159 TI,този салон излиза като стандартен без доплащане, а кожения,като моя е с доплащане.
                              Затова и казвам,че е тъпо,защото този е в пъти по-добър.
                              Last edited by V_A_N_K_A_T_A; d.m.y г., 15:54.
                              Mercedes ML 63 AMG 07'
                              159 TI 2.4JTDm SW 09'
                              156 2.0 20V Turbo
                              VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                              sigpic

Comment

• Не си спомням точно как беше но знам, че аз лично не исках кожа въпреки, че колата я поръчах с електрически седалки които са допълнителна екстра и уж можеше само с кожа. Беше една голяма кореспонденция може ли, не може ли с този салон и дали навигацията ще е от новите защото до определен месец на серия 3 се е слагало старата навигация а след това новата и за джантите беше драма защото 19ките вече не се предлагаха за серия 3 само като допълнителна опция.
                                EX 156 1.6 TS

Comment

Working...
                                X